Tečaji angleščine

Zgodnje učenje tujega jezika

Naši največji uspehi izhajajo ravno iz tega, da smo bili med prvimi, ki smo se v Sloveniji lotili zgodnjega učenja  tujega jezika, kar je še vedno naša osnovna dejavnost.

 

Otroci se začnejo učiti pri starosti 5-7 let, na izkustven način, kar pomeni, da je poudarek na spretnostih komuniciranja v življenjskih situacijah, ki so majhnim otrokom blizu (teme so vezane na dom, družino, okolje in igro). Pri tem uporabljamo učbenike britanskih založb Oxford in Cambridge brez besedila, ter celo vrsto slikovnega, vizualnega in audio gradiva.

 

Tečaji se potem ob skrbnem spremljanju dinamike posamezne skupine razvijajo skozi vse obdobje osnovnega šolanja, pri večini pa se nadaljujejo tudi še v srednji šoli kot priprava na maturo, ob hkratni pripravi na izpite Univerze Cambridge.

 

Tečaji za osnovnošolce

Večinsko jedro skupin sestavljajo otroci, ki se jezika z nami učijo od malih nog. Včasih se zgodi, da kakšno izpraznjeno mesto zasede kdo, ki ni bil z nami že od začetka, vendar skrbno pazimo, da izbrani program ustreza tako njegovemu predhodnemu znanju, kot tudi starosti. Vsebina tečaja ne sledi šolski snovi, ampak  smo pri večini osnovnih sklopov pred šolsko snovjo, s posebnim poudarkom na odlični izgovorjavi in spretnosti komuniciranja.

 

V vsaki skupini so otroci iz dveh različnih razredov (npr. 3-4 razred, 4-5, 5-6, itd), kar omogoča vsakemu otroku, da najde skupino, v kateri lahko najbolje razvije svoje potenciale in napreduje po svojem lastnem ritmu.

 

Uspešnost našega dela merimo s stalnimi internimi preverjanji, vsekakor pa tudi z zadovoljstvom otrok, prav tako pa tudi z mednarodnimi testi Univerze Cambridge.

 

Tečaji za srednješolce

Tudi pri tečajih za srednješolce gre večinoma za tečajnike, ki so začeli pri petih, šestih letih, kakšen celo prej, vztrajali vso OŠ, v srednji šoli  pa takoj začnemo s pripravo na maturo, ki je hkrati tudi priprava na FCE izpit Univerze Cambridge. Tako snov, kot tudi posamezne spretnosti, skušamo razviti že do začetka tretjega letnika, kar da našim tečajnikom odlično izhodišče za maturo in več časa za pripravo na ostalih področjih.

 

Tečaji za odrasle

Tečaje za odrasle prilagajamo predhodnemu znanju in potrebam naročnika, pri tem lahko prilagodimo urnike, zahtevnost in intenzivnost posameznega tečaja vsaki potrebi.

 

Galerija

Cenik 2018-2019

Tečaji

Enotna cena celoletnih tečajev je 300€.

Drugi otrok v družini ima 10%, tretji 30% , četrti pa 65% popusta.

Cena posameznega tečaja za odrasle je odvisna od programa, spremljajte novice.

 

Inštrukcije in individualne ure

Trenutno zaradi prezasedenosti ne nudimo individualnih inštrukcij.

 

Prevodi

Pošljite povpraševanje in poslali vam bomo cenik. Cena je odvisna od smeri prevoda (slo-ang/ ang-slo), od zahtevnosti teksta in od časovnega roka.